Harry Hartmann's Fiberreeds

Syntetiske fliser fra Harry Hartmann’s Fiberreed!

I likhet med Gonzalez Reeds har også Fiberreeds ulike rørmodeller svært distinkte egenskaper.
Fiberreed fliser er laget av kunststoff (karbonfiber, glassfiber og harpiks), men har også en modell laget av 80% organisk materiale (hamp, bjørk og valnøtt). Et materiale med utmerkede lydkvaliteter ble skapt gjennom forening av høyteknologiske materialer og kunstnerisk følsomhet kalt HFC, Hollow Fiber Foamresin Compound. I HFC erstattes tilsvarende næringskanalene i stokk med hule fibre og cellestrukturen med skummende harpiks. Denne kombinasjonen, sammen med en balansert relasjon i forhold til langsgående og lateral stivhet, muliggjør lydkvaliteter som ikke bare kommer nær Arundo Donax, men faktisk overgår den i mange aspekter. Dette gjør HFC unikt i forhold til andre syntetiske materialer.

Med en ambisjon om å forene overlegne lyd- og ytelsesegenskaper og lang holdbarhet, opptil tretti ganger et tradisjonelt rør, produserer Fiberreed systetiske fliser med svært høy kvalitet. Her presterer hvert enkelt rør etter samme høye spesifikasjoner. Her er det ikke nødvendig med oppvarming av selve røret som med med fliser i naturmateriale, og du vil få full respons fra første sekund.

Fiberreed og miljø

Fiberreed tar miljøet på alvor, slik at plastmaterialer til innpakning er redusert til et minimum. Hver flis er pakket i en tynn pappbeholder med et lite vindu i plast der deler av produktet er synlig.