Saxofon

REMY SAXOPHONES


G24 har gleden av å representere Remy Saxophones i Norge!

Remy Saxophones er et ungt selskap som holder til i Amsterdam, Nederland.

Saxofonbyggeren Remy Veerman har i en årrekke arbeidet med reparasjon av saxofoner, spesielt eldre legendariske instrumenter.

Talent, beskjedenhet og hardt arbeid er trekk som ofte finnes blant håndverkere.
Imidlertid ekstraordinært når slike håndverkere har et kreativt sinn og vilje til å overvinne sin egen beskjedenhet når de setter seg mål. Dette beskriver saxofonbyggeren Remy Veerman.

Foruten å være en mesterreparatør med kunder verden rundt og skaper av sin egen serie med innovative saksofonputer, overrasket han nylig saksofonverdenen ved å gjøre det umulige.

Remy Saxophones er ikke på noen måte like andre nye instrumenter på markedet.
Lyden og følelsen av hvert instrument er unike i seg selv, og er minst på høyde med instrumentene som anses som "gullstandarden" innenfor saxofoner - "Mark VI" og "Balanced Action".

Dette alene er ikke bare egenskaper som aldri har vært oppnådd tidligere, men er også en etterlengtet endring i saxofonverdenen. Skjønnheten i disse instrumentene skinner virkelig når du forstår at letingen etter det ene årgangshornet med ditt navn på er over.

Tanken bak Remy Saxophones er å kombinere det beste fra de legendariske instrumentene med ny teknologi, og har vært intet mindre enn en enorm utfordring. Og - resultatet vil gjøre enhver saxofonist begeistret!